Medlemsinfo

Välkommen medlem!

Här hittar du information om fastigheten samt dokument som årsredovisningar, stadgar med mera.

Andrahandsuthyrning

Om du vill hyra ut din lägenhet i andrahand ska du följa dessa steg:

  1. Fyll i blanketten andrahandsupplåtelse bostadsrätt som du hittar här, hos riksbyggen.se 

  2. Lämna eller mejla den ifyllda blanketten till styrelsen.

  3. Styrelsen kommer meddela dig om din ansökan blir godkänd och skickar sedan in blanketten för registrering till Riksbyggens servicecenter.

  4. OBS, uthyrning via Airbnb eller liknande tjänster är inte tillåtet och godkänns inte som andrahandsuthyrning.

Bastubokning

Föreningen har en bastu som du kan boka via app (boka tvättid), någon av bokningstavlorna (utanför föreningslokalen eller i entrén) eller via hemsidan bokatvattid.se. Alla lägenheter har egen inloggning och en pinkod för att kunna boka en tid. Instruktioner om hur bokningen går till finns vid bokningstavlorna.

Bokning av tvättstuga

Bokning av tvättstuga sker på samma sätt som för bastun via app (boka tvättid), någon av bokningstavlorna eller via hemsidan bokatvattid.se


Dokument

Återvinning

Återvinningsstationer för kartong, plast, metall, glas och tidningar finns i korsningen Gotlandsgatan/Bjurholmsgatan, på Östgötagatan i backen ner mot kanalen, i korsningen Södermannagatan/Bohusgatan och längst bort på Ringvägen vid Vita bergen.

Kasserade batterier och glödlampor läggs i avsedd behållare i källaren utanför pannrummet. Färgburkar och dylikt kan ställas i pannrummet eller lämnas på stadens återvinningsstationer (mobil återvinning kommer till kvarteren ett par gånger om året).

För grovsopor och farligt material/vätskor hänvisar vi till stadens återvinningscentraler. Under vårens och höstens städdagar finns det möjlighet att ställa grovsopor på aviserad plats i källaren.

Medlemshandboken

Här hittar du medlem information om fastigheten, kuriosa om Södermalm, A-Ö med mera. Allt du behöver veta på ett ställe!

Medlemshandbok Harvpinnen 8.pdf Medlemshandbok Harvpinnen 8.pdf
Size : 284.736 Kb
Type : pdf

Felanmälan

© Copyright Brf Harvpinnen 8